Waarom een uitvaartverzekering?

1. Financiële gemoedsrust

Een uitvaart kost veel geld.

Door het afsluiten van een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden na uw overlijden geconfronteerd worden met grote kosten.

De gedachte dat alles financieel en praktisch geregeld is, zorgt voor gemoedsrust, zowel voor uzelf als voor uw nabestaanden.

Een mooi gebaar.

2. Zorg voor de nabestaanden

Er komt heel wat kijken bij een uitvaart: het regelen van een persoonlijke begrafenis of crematie, het verwittigen van allerlei instanties, het deblokkeren van bankrekeningen, de aangifte van nalatenschap, …

Omdat al deze zaken moeten gebeuren in een periode van diep menselijk verdriet, is hulp altijd welkom. Sommige uitvaartverzekeraars (zoals DELA) bieden daarom een helpende hand als extra dienstverlening.

Bij DELA is nabestaandenzorg standaard inbegrepen in het Uitvaartzorgplan. Een consulent nabestaandenzorg helpt bij de praktische en administratieve verwikkelingen na een overlijden.

Zo kan uw familie in alle sereniteit afscheid nemen en rouwen.

3. Een persoonlijke uitvaart

Begrafenis of crematie? Poëzie of religieuze tekst? Bette Midler of Clouseau? Kerk of uitvaartcentrum?

Sommige mensen sluiten een uitvaartverzekering af, om zelf reeds te beslissen hoe hun uitvaart er moet uitzien.

Ze zien dit als een mooi gebaar naar hun nabestaanden, die gespaard blijven van moeilijke beslissingen.

DELA helpt u bij het vastleggen van uw uitvaartwensen. Via onze digitale wilsbeschikking kan u op een gebruiksvriendelijke manier het verloop van uw eigen uitvaart vastleggen.

Informeer gratis naar de voorwaarden, dit met een vrijblijvende offerte via info@verzekeringen-deblock.be !

Een overstap van verzekeraar is eenvoudig! Ons kantoor regelt ALLE formaliteiten voor het verplaatsen van Uw verzekering(en).