Pensioensparen, Langetermijnsparen en Vrij sparen

Sparen voor later willen we allemaal. U denkt vooruit en u wilt zich wapenen tegen de financiële risico’s die misschien op u afkomen? Wie met pensioen gaat, ziet een nieuwe (dure) toekomst voor zich opengaan. Wie nieuwe projecten op stapel zet, weet dat daarvoor geld nodig is.

Sparen voor later

Soepele en veelzijdige spaarformule waarbij u maandelijks, om de drie maanden, om de zes maanden of jaarlijks een vast bedrag spaart. Zo kunt u opteren voor de formule Pensioensparen, Langetermijnsparen (beiden met fiscaal voordeel) en voor de formule Vrij sparen.

Bij deze spaarverzekering spaart u via veilige tak21-rekeningen, via tak23-fondsen of maakt u een combinatie van deze rendementsformules:

Tak21-rekeningen

  • Tak21-rekening
  • Tak21-rekening 0%

Tak23-fondsen

Via verzekeringsfondsen kunt u beleggen in externe beleggingsfondsen van gerenommeerde fondsbeheerders. Uw spaarcenten genieten zo de expertise van verschillende vermogensbeheerders. Hun beleggingskennis en ervaring zijn meestal exclusief voorbehouden voor de grote vermogens.

Belastingvoordelen

Het rendement van uw spaarplan kan aanzienlijk worden verhoogd door de belastingvoordelen van de overheid (Pensioensparen en Langetermijnsparen). Om van de belastingvermindering te kunnen genieten, zijn er uiteraard strikte fiscale voorwaarden van toepassing.

Financiële risico’s verzekeren

U kunt zorgen voor een betere financiële bescherming van uw gezin dankzij:

  • een bijkomende Overlijdensverzekering; zo kunt u bijvoorbeeld een Schuldsaldoverzekering onderschrijven in combinatie met sparen (facultatief)
  • een aanvullende waarborg bij arbeidsongeschiktheid (facultatief)
  • een aanvullende waarborg bij ongeval of verkeersongeval (facultatief)

Vraag onze voorwaarden.